30.03.2023

Fælles Stamkort taget i brug i Region Midt- og Nordjylland og en række KMD-kommuner

Kontakt

Daniel Terp Friis-Pieper E: datf@sundhedsdata.dk T: 2224 9676

Region Midtjylland og Region Nordjylland tager Fælles Stamkort i brug

24. februar 2023 begyndte Region Midtjylland at tage Fælles Stamkort i brug, og den 28. marts tog også Region Nordjylland løsningen i brug på regionens hospitaler. 

KMD-kommuner tager Fælles Stamkort i brug

De første KMD-kommuner er nu også begyndt at anvende Fælles Stamkort. Det drejer sig om:  Ballerup, Norddjurs, Randers, Rebild, Silkeborg, Assens, Kalundborg, Nordfyn, Middelfart, Struer og Viborg kommuner.

Kun tre Systematic-kommuner mangler at gå på Fælles Stamkort

Aarhus Kommune har også taget Fælles Stamkort i brug d. 2. februar. Kun tre Systematic-kommuner mangler nu at tage Fælles Stamkort i brug.

Følg med i den kommunale implementering af Fælles Stamkort på MedComs hjemmeside

Flere Systematic-kommuner går på Aftaler

I januar kunne vi fortælle, at de første kommuner i starten af det nye år var begyndt at tage Aftaleoversigten i brug. Følgende kommuner er siden kommet på: Dragør, Egedal, Favrskov, Herning, København, Odsherred, Syddjurs, Vallensbæk, Aarhus, Faxe, Frederikshavn, Vesthimmerland, Ishøj, Albertslund og Allerød kommuner.

Følg med i den kommunale implementering af Aftaleoversigten på MedComs hjemmeside

Alle hospitaler i Region Hovedstaden og Region Sjælland er på Aftaleoversigten

Fra 6. februar er Aftaleoversigten igen taget i brug på alle hospitaler i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Bispebjerg/Frederiksberg Hospital tog som de første Aftaleoversigten i brug 9. januar som et led i den gradvise genåbning, efter de to regioner grundet fejl måtte lukke for Aftaleoversigten sidste sommer. Fælles Stamkort skal efter planen tages i brug i Region Hovedstaden og Sjælland til oktober 2023.