Sundhedsdatastyrelsen.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.  Læs mere om cookies

Indsendelse af data til Forskerservice

Hvis dit forskningsprojekt kræver, at du indsender data til Forskerservice, skal du være opmærksom på at overholde alle bestemmelser vedrørende datasikkerheden i forbindelse med forsendelsen.

Kontakt

Forskerservice Mandag til fredag:  9.30 - 12.00 E: forskerservice@sundhedsdata.dk T: 3268 5116

For en del projekter er det nødvendigt at indsende personoplysninger til Forskerservice. Det kan være en population, der skal beriges med helbredsdata, eller det kan være et projekt på Forskermaskinen, hvor der skal indlæses data fra andre kilder.

For upload af data benytter Forskerservice ShareFile® til deling af data, hvilket gør det nemmere og mere sikkert at sende dine data til os. Dette betyder, at du ikke længere skal sende dine data til os med brevpost, men derimod skal uploade data til Forskerservice, når de skal beriges med registerdata.

Personligt upload-link

Når du er klar til at uploade dine data (f.eks. en population eller andre eksterne data), skal du give Forskerservice besked om dette, hvorefter du vil modtage en mail med et personligt upload-link.

Ved at følge linket vil du komme til Sundhedsdatastyrelsens upload-side, hvor du kan uploade din datafil til Forskerservice. Når du uploader datafilen, bliver den automatisk krypteret. Det er derfor ikke nødvendigt, at du krypterer datafilen.

Filformater

Din datafil skal enten være:

  • SAS datasæt (.sas7bdat) eller
  • Tekstfil (.txt eller .csv)

Uploader du mere end én datafil, må du meget gerne pakke filerne i én zip-komprimeret mappe.