Indsendelse af data

På denne side kan du læse mere om, hvad du skal gøre, hvis du har behov for at indsende data til Forskerservice i forbindelse med dit projekt.

Kontakt

Forskerservice

Mandag til fredag: 9.30-12

E: forskerservice@sundhedsdata.dk T: 3218 3900

For mange forskningsprojekter kan det være relevant at indsende data til Forskerservice. Det kan dreje sig om CPR-numre på din population eller større datasæt med oplysninger, som du har indhentet i forbindelse med dit projekt.

Upload af data via ShareFile®

I Forskerservice benytter vi ShareFile® til deling af data, hvilket gør det nemt og sikkert, når du skal indsende dine data til os.

Når vi har indgået en aftale om dataadgang, og du er klar til at uploade dine data, giver du blot Forskerservice besked om dette, hvorefter vi vil sende en mail til dig med et projektspecifikt upload-link.

Når du følger linket i mailen, kommer du til din unikke Forskerservice ShareFile® side. Her kan du nemt uploade dine datafiler ved at trække dem med musen til folderen og give slip.

Det er ikke nødvendigt at du krypterer dine datafiler, de bliver automatisk krypteret, virusscannet og pakket i en zip-fil.

Krav til filformater

Dine datafiler kan uploades i ét af følgende filformater:

  • SAS datasæt (sas7bdat)
  • Tekstfil (.txt eller csv.)

Ved at uploade i ét af disse formater, sikrer du dig, at vi kan indlæse dine datafiler når vi modtager dem.

Se mere om inklusion af egne data på Forskermaskinen