Sundhedsdatastyrelsen.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.  Læs mere om cookies

Leveringstid

Har du søgt om data via Forskerservice vil din ansøgning som udgangspunkt blive behandlet inden for 30 arbejdsdage. Behandlingstiden vil dog afhænge af, om ansøgningen er fyldestgørende.

Kontakt

Forskerservice Mandag til fredag:  9.30 - 12.00 E: forskerservice@sundhedsdata.dk T: 4035 7909

I Forskerservice bestræber vi os altid på, at levere en god og fair service for alle forskere. Derfor behandler vi ansøgningerne i den rækkefølge, som samlet giver den korteste leveringstid.

Hvornår kan jeg forvente at få data?

Vi har i øjeblikket en del ansøgninger, og det vil derfor typisk tage omkring 6 uger fra du indsender din ansøgning, til du hører fra os. 

Selve sagsbehandlingstiden fra vi går i gang med din ansøgning, til du får leveret data afhænger meget af, om din ansøgning indeholder den nødvendige dokumentation. Mangler der for eksempel dokumentation på, at dit projekt er godkendt af din dataansvarlige institution eller er din udtræksbeskrivelse eller projektbeskrivelse mangelfulde, vil leveringstiden typisk blive længere. Det samme kan ske, hvis ansøgningen i øvrigt kræver en længere afklaring mellem Forskerservice og dig.

Målsætning for leveringstid

For ansøgninger om individdata er vores målsætning at levere data inden for 30 'arbejdsdage'. Arbejdsdage måles som den tid vi i Forskerservice reelt kan arbejde med ansøgningen. Det vil sige at weekender, helligdage, samt juli måned og dagene mellem jul og nytår tæller ikke med som arbejdsdage. Det samme gælder den tid, som vi venter på dokumentation eller svar fra dig på opklarende spørgsmål.

Målsætningen om 30 arbejdsdage, kan vi desværre ikke overhold i øjeblikket. Du kan blive informeret om den aktuelle leveringstid via vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig Forskerservices nyhedsbrev