Sundhedsdatastyrelsen.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.  Læs mere om cookies

Om Forskerservice

Forskerservice understøtter sundhedsforskningen i Danmark ved at give adgang til og rådgive om anvendelse af nationale registerdata på sundhedsområdet.

Kontakt

Forskerservice Mandag til fredag:  9.30 - 12.00 E: forskerservice@sundhedsdata.dk T: 4035 7909

Forskerservice er en del af Sundhedsdatastyrelsen og organisatorisk placeret som en del af afdelingen Formidling, der har som opgave at sørge for, at de indsamlede og behandlede nationale sundhedsdata bliver stillet til rådighed på det relevante niveau for alle eksterne interessenter.

Forskerservice er indtægtsdækket virksomhed, det vil sige, at vi opkræver betaling for at levere data. Du betaler ikke for data, da data i sundhedsregistrene er produceret som led i Sundhedsdatastyrelsens bevillings- og gebyrfinansierede opgaver. Den betaling som Forskerservice opkræver dækker alene de omkostninger, vi har ved at behandle ansøgninger og give adgang til data. Udover lønninger er det fx omkostninger til it-systemer. 

Forskerservice finansieres derudover af et tilskud fra det Koordinerede Organ for Registerforskning (KOR). Dette tilskud er målrettet offentligt finansierede forskere, og man får derfor kun del i tilskuddet, hvis man tilhører denne kreds.
Læs mere om KOR

Vil du modtage nyhedsbrevet, ForskerserviceNyt

Hvis du ønsker at modtage information om vores produkter og nye tiltag, kan du abonnere på nyhedsbrevet, ForskerserviceNyt.

Når du tilmelder dig ForskerserviceNyt giver du tilladelse til, at vi sender dig nyhedsbreve pr. mail. Vi bruger udelukkende dine oplysninger til udsendelse af nyhedsbreve og til at lave statistik på ForskerserviceNyt. Vi benytter MailChimp til indsamling og opbevaring af mailadresser samt til udsendelse af nyhedsbreve. Når du tilmelder dig ForskerserviceNyt giver du samtidig tilladelse til, at dine oplysninger overføres til MailChimp og behandles efter MailChimps privatlivspolitik .

Tilmeld dig ForskerserviceNyt