Sundhedsdatastyrelsen.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.  Læs mere om cookies

Service Forskerservice Klassisk og Forskermaskinen

Forskerservice tilstræber at yde en høj og ensartet service til vores kunder og har derfor fastsat nogle retningslinjer for den service, du kan forvente som forsker.

Kontakt

Forskerservice Mandag til fredag:  9.30 - 12.00 E: forskerservice@sundhedsdata.dk T: 3268 5116

I Forskerservice bestræber vi os altid på at levere en god service. Vi tilstræber fx at give adgang til data inden for 30 arbejdsdage og tilstræber at besvare alle henvendelser inden for en uge - helst samme dag.

Forskerservice er tilgængelige på telefon 3268 5116 alle hverdage mellem 9.30 og 12.00. Kan du ikke fange os på telefonen, kan du også sende os en mail på forskerservice@sundhedsdata.dk

Service i Forskerservice

 • Service i Forskerservice Klassisk

  Hvis du kun har behov for en enkelt levering af data, tilstræber Forskerservice, at leveringen falder senest 30 arbejdsdage efter vi har modtaget din ansøgning.

  Læs mere om Forskerservices leverigstid

  Ved løbende leveringer aftales leveringstidspunkter i dataspecifikationen. Ved forsinkelser og fejl i registeropdateringer, kan der forekomme forsinkelser i forhold til de aftalte leveringer. Ved forsinkelser på mere en uge, vil Forskerservice kontakte dig.

  Ønske om ændringer i indholdet af en løbende levering skal indsendes til Forskerservice senest en måned før ændringen skal træde i kraft. Vær opmærksom på at ændringer i løbende leveringer kun kan imødekommes i meget begrænset omfang.

 • Service på Forskermaskinen

  Forskerservice tilstræber at give adgang til data til de brugere, der er aftalt i dataspecifikationen inden for 30 arbejdsdage.

  Læs mere om Forskerservices leverigstid

  Ved anmodning om udvidelse af et eksisterende projekt med nye data fra Sundhedsdatastyrelsens registre skal der træffes en fornyet afgørelse i henhold til persondataloven. Forskerservice tilstræber at kunne træffe afgørelse og give adgang til de nye data inden for 30 arbejdsdage.

  Ved anmodning om oprettelse af nye brugere, tilkøb af ekstra GB tilstræber Forskerservice at oprette adgange til de nye brugere inden for 10 arbejdsdage efter anmodning om oprettelse i SEB er modtaget.

  Læs om brugeradgang til Forskermaskinen

  Ved anmodning om køb af ekstra GB tilstræber Forskerservice at stille disse til rådighed inden for 5 arbejdsdage.

  Ved fejl og problemer med at få adgang til projektets data og mapper tilstræber Forskerservice at påbegynde udbedring af fejlen inden afslutningen af næstkommende arbejdsdag.