Sundhedsdatastyrelsen.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.  Læs mere om cookies

Nyheder

06.10.2020

Regionernes udgifter til medicintilskud eskalerer

Fra 2018 til 2019 steg regionernes udgifter til borgernes medicintilskud med 329 mio. kr. Stigningen ser ud til at fortsætte i 2020, hvor de samlede udgifter til medicintilskud formentlig vil passere seks mia. kr.

30.09.2020

Fejl betyder, at ansattes sendte mails er slettet

Sundhedsdatastyrelsen har på grund af beklagelige fejl slettet alle sendte mails, som ansatte i Sundhedsdatastyrelsen og Statens Serum Institut har haft i deres mappe med sendte mails, og som er sendt før slutningen af juli 2020. Sundhedsdatastyrelsen beklager og er i gang med at genskabe de fleste mails.

23.09.2020

Sundhedsdata er ikke til fri brug, men til vigtig forskning

Det er takket være forskning i sundhedsdata, at vi hele tiden bliver klogere på, hvad sygdomme skyldes, og hvordan vi bedst behandler dem. Men sundhedsdata er ikke til fri brug, og adgangen til at forske i dem er nøje reguleret.

16.09.2020

Sikre sundhedsdata er en mærkesag

De nationale sundhedsregistre er samlet ét sted, i Sundhedsdatastyrelsen. Det har gjort det muligt at professionalisere sikkerheden omkring sundhedsdata og beskytte vores data mod fx hacking eller læk.

02.09.2020

Ved du, hvad dine sundhedsdata bruges til?

I dag lancerer Sundhedsdatastyrelsen en oplysningskampagne om sundhedsdata. Målet er at give danskerne indblik i, hvordan deres sundhedsdata bruges, og hvordan de bidrager til at skabe et godt og effektivt sundhedsvæsen.