01.02.2016

Sundhedsdatastyrelsen har i dag fået ny hjemmeside

Sundhedsdatastyrelsen har i dag lukket op for sin nye hjemmeside. På Sundhedsdatastyrelsen.dk kan du bl.a. se tal og analyser om befolkningens sundhed, følge arbejdet med at udvikle rammer og digitale løsninger til sundhedssektoren og se beskrivelser af nationale registre og services på sundhedsområdet.

1. november blev Sundhedsdatastyrelsen etableret under Sundheds- og Ældreministeriet. Sundhedsdatastyrelsens opgave er at skabe sammenhængende sundhedsdata og digitale løsninger til gavn for patienter, klinikere samt styrings- og forskningsmæssige formål i sundhedsvæsenet.

Da opgaveporteføljen er overtaget fra 'National Sundhedsdokumentation og -it' på Statens Serum Institut, rummer den nye hjemmeside store dele af det indhold, man tidligere har kunnet finde under 'Sundhedsdata og -it' på ssi.dk.

For at gøre det lettere for vores brugere at finde det, de søger, er indholdet på den nye hjemmeside lagt ind under færre menupunkter og alle Sundhedsdatastyrelsens indgange til data er samlet under ét på menupunktet 'Find tal og analyser'.

I samme omgang har eSundhed.dk, som er Sundhedsdatastyrelsens åbne adgang til sundhedsdata fået nyt design, så brugerne fremover vil opleve en større integration mellem vores hjemmeside og vores databank.

I den kommende tid vil der fortsat blive lagt mere indhold på sundhedsdatastyrelsen.dk, ligesom siden løbende vil blive udviklet.

Spørgsmål til hjemmesiden kan rettes til webredaktor@sundhedsdata.dk