13.09.2017

Nu kan du abonnere på nyheder fra Sundhedsdatastyrelsen

Sundhedsdatastyrelsen vil gerne gøre alle opmærksomme på de nyheder om nye tal, analyser på sundhedsområdet, digitaliseringsprojekter og meget mere, der kommer fra styrelsen. Så tilmeld dig nyhedsservicen.

Sundhedsdatastyrelsen har lanceret en nyhedsservice, så man uden det store besvær kan holde sig ajour med nyheder fra styrelsen.

Det drejer sig blot om nogle få klik, og så er man klar til at modtage nyheder i sin mailboks.

Digital løsning

Det kunne eksempelvis være nyheden om den app ved navn Medicinkortet, som Sundhedsdatastyrelsen har skabt i forbindelse med Fælles Medicinkort.

Via app’en kan man på sin mobil bl.a. se de åbne recepter, man har. Det er også muligt at se, hvor mange udleveringer, man har tilbage på en recept samt anmode om at få fornyet en recept hos sin praktiserende læge.

App’en er blot én af de digitale løsninger til sundhedsvæsnet, som Sundhedsdatastyrelsen har udviklet for nylig.

Analyser stiller skarpt

Derudover offentliggør Sundhedsdatastyrelsen også en hel del forskellige sundhedsanalyser på en lang række områder, som alle kaster nyheder af sig.

For eksempel analyser, hvor der bliver der stillet skarpt på forskellige lægemidler, danskernes forbrug af sundhedsvæsnet, ventetid for både somatiske og psykiatriske patienter på henholdsvis operation og udredning på de danske sygehuse og meget, meget mere.

Hold dig ajour med nyheder fra Sundhedsdatastyrelsen her