21.12.2018

Sundhedsdata i juleferien

Store dele af Sundhedsdatastyrelsen har lukket frem til begyndelsen af det nye år, men...

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. De fleste af os i Sundhedsdatastyrelsen er gået på ferie. Men vi slukker ikke for alt. 
Her er nogle eksempler på, hvad juleferien betyder:
Kræftmonitorering
 Grundet ferie og teknisk håndtering af årsskifte vil den ugentlige dataleverance for monitorering af kræftområdet IKKE blive opdateret fra 17. december 2018 (uge 51) til 14. januar 2019 (uge 2). Den førstkommende dataleverance i det nye år via lukket eSundheds FTP vil blive leveret som vanligt efter opdateringen af Landspatientregisteret torsdag den 17. januar 2019.
Organisationsregisteret
Sundhedsvæsnets Organisationsregister (SOR) holder lukket mellem jul og nytår. Hvad betyder det for ekspedition af oprettelse, lukning og ændringer i SOR?
Læs det hos registeret!
NSP og FMK support og drift holder ikke ferie
Afdelingen for Udvikling, Strategi og Arkitektur beretter, at der for deres udadrettede services (NSP, FMK) er bemanding på både support og drift som vanligt (dvs. 24/7).
Kommunikation og Presse holder lukket
Kommunikation og Presse er gået på ferie frem til og med 1. januar. Pressen kan derfor ikke få udleveret tal og data før da.
Servicedesk i juleferien
Telefonhenvendelser til både BasisIT og SundhedsIT er muligt kl. 10-14 i de to hverdage mellem jul og nytår med en medarbejder på hver. Skranken i 202 er åbent kl. 10-11 begge dage. Driftsopgaver/brugeradministration er bemandet med en medarbejder i SD – mulighed for eskalation. Der er ikke nogen onsite på IB67.
Sundhedsdatastyrelsens hovedmail – kontakt@sundhedsdata.dk – kan benyttes, men vil kun være sparsomt bemandet.