05.09.2018

KORT NYT – små tankevækkende analyser

- Vi får jævnligt produceret nye, spændende tal om sundhedsvæsenet, der fortjener at komme længere frem i lyset, siger afdelingschef Malene Højsted Kristensen om et nyt tiltag kaldet KORT NYT

I dag offentliggøres den første KORT NYT – en ny form for små analyser der stiller skarpt på nye tal og fakta i registre, analyser, rapporter og besvarelser, som er offentlige, men ikke fremhævet på anden måde. De vil kunne læses på sundhedsdata.dk under ’Analyser og rapporter’.

- I Sundhedsdatastyrelsen producerer vi ofte mindre analyser, som for eksempel bruges i forbindelses med folketingsbesvarelser eller til større analyser og publikationer. Derfor søsætter vi i dag det nye tiltag KORT NYT, som vil bringe nyt talgrundlag tydeligere frem, så oplysningerne kan nå ud til og gavne flere, forklarer Malene Højsted Kristensen, der er afdelingschef Sundhedsdatastyrelsen.

KORT NYT skal med andre ord bidrage til at udbrede aktuelle fakta om sundhedsvæsenet til flere på en let tilgængelig vis, så flere kan få glæde af de fakta, der er en del af Sundhedsdatastyrelsens virke.

Læs den første KORT NYT: Mænd er indlagt længere tid end kvinder