21.12.2018

Ridderkors til vicedirektøren for Sundhedsdatastyrelsen

- Jeg ser det som en anerkendelse af det vigtige arbejde, vi står for, siger Flemming Christiansen og betragter tildelingen som en stor ære

Hoffet har i denne uge meddelt, at 14 personer i november er blevet benådet (tildelt) med ridderkorset af Dannebrogordenen. Blandt de 14 er vicedirektør for Sundhedsdatastyrelsen Flemming Christiansen.
- Det er naturligvis en stor ære. Jeg ser det samtidig som en anerkendelse af det vigtige arbejde, vi står for, med at styrke patientbehandling og sammenhængen i sundhedsvæsenet gennem bedre brug af data og digitale løsninger, siger Flemming Christiansen.
Flemming Christiansen er født i Holbæk 21. august 1973. Han er uddannet cand.scient.pol. ved Aarhus Universitet i 2001. Han har tidligere bl.a. været ansat i Finansministeriet og Lønkommissionen inden han i 2011 kom til national sundheds-it først som kontorchef og siden som sektordirektør. Da Sundhedsdatastyrelsen blev oprettet 1. november 2015, blev han det oplagte valg som vicedirektør i denne styrelse.