20.12.2021

Ny version af coronapas-app til Android løser fejl

Fejlen i coronapas-appen er nu rettet - her kan du få svar på dine spørgsmål om den nye version.

Kontakt

Support på coronapas-appen

Borgere, der oplever problemer med coronapas-appen, kan kontakte sundhed.dk på:

E: coronapas.app@sundhed.dk T: 32 42 03 03

I forbindelse med udgivelsen af version 1.4.4 af coronapas-appen skete der desværre en fejl, som betød, at appen lukkede ned, så man ikke kunne bruge den. Søndag aften blev en ny version 1.4.5 til Android udgivet.

Automatisk opdatering slået til

Hvis du har automatiske opdateringer slået til, skal du bare vente på, at den nye opdatering bliver installeret automatisk.

Hvis du skal bruge appen med det samme, skal du opdatere den manuelt. Det gør du ved at gå ind i Google Play Store og søge coronapas-appen frem.

Herefter går du ind på siden for coronapas-appen og trykker på 'Opdater'. Appen opdaterer til version 1.4.5 og kan igen bruges. 

Hvis du vil være sikker

Hvis du vil være sikker på, at du har den seneste version, kan du gå ind i appen via Google Play Store. Her trykker du på ‘Nyt i denne version’ og scroller ned i bunden af siden, hvor der skal stå 1.4.5 under 'Appinfo' og 'Version'.  

Du kan også tjekke, at det er den rigtige version, hvis du går ind i coronapas-appen og trykker på menuen med de tre vandrette linjer i øverste venstre hjørne. Her kan du se versionsnummer 1.4.5 i bunden af siden.

Har du andre problemer

Hvis din app fortsat ikke virker, kan du prøve at slette coronapas-appen og installere den igen.

Hvis ovenstående ikke afhjælper dit problem, kan du: