Gå-hjem-møde om domæneregler

Kære leverandører og it-arkitekter

Mandag den 11. december 2023 afholder Sundhedsdatastyrelsen et gå-hjem-møde, hvor vi vil fortælle om domænereglerne for Sundhedsdatastyrelsens patientindeks. Vi vil til mødet komme ind på vigtigheden af at kende domænereglerne for alle leverandører, når der udvikles løsninger til sundhedssektoren og hvordan de skal bruges i praksis.

Domænereglerne er en række krav, der stilles til både datakilderne og dataanvenderne, når de kobles til Sundhedsdatastyrelsens patientindeks. Domænereglerne har som formål at sikre understøttelse af deling af sundhedsoplysninger på vigtige områder for at skabe en bedre sammenhæng i sundhedsvæsenets behandling og pleje af den enkelte patient.

Læs mere om domænereglerne

Gå-hjem-mødet foregår hos Sundhedsdatastyrelsen, Ørestads Boulevard 5, 2300 København S, d. 11. december kl. 15-17. Hvis du ikke har mulighed for at møde op i Sundhedsdatastyrelsen, er det muligt at deltage virtuelt.

Tilmeld dig senest d. 1. december ved at skrive til hahs@sundhedsdata.dk. Herefter vil du modtage en kalenderinvitation i Outlook.

Vi håber, at du har lyst til at høre mere om domænereglerne, og hvorfor du skal kende til dem i dit arbejde med sundheds-it i sundhedssektoren.

Med venlig hilsen
Sundhedsdatastyrelsen