Sundhedsdatastyrelsen.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.  Læs mere om cookies

Sundhedsvæsenets Organisationsregistrering i SOR

Sundhedsvæsenets Organisationsregister (SOR) indeholder informationer om organisations- og adressedata i sundhedsvæsenet.

Kontakt

Spørgsmål om SOR

Fagligt ansvarlige:
Palle Gerry Petersen / Benthe Dahl.

Afdelingschef:
Karen Marie Lyng

Telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl. 10:00 – 11:30 og 13:00 – 14:30

E: SORpost@sundhedsdata.dk T: 3268 5341

Data om lokationsnumre til brug for elektronisk kommunikation i Sundhedsvæsenet er integreret i SOR. Der søges om lokationsnummer via web-formular, hvor fra der også kan søges om sygehuskode.

Sundhedsdatastyrelsen administrerer og tildeler lokationsnumre til Sundhedsvæsenets parter. Regionerne administrerer og vedligeholder deres egne data i SOR. Små og mellemstore private virksomheder (undtagen privathospitaler) opretter og vedligeholder selv deres virksomhed i SOR via SOR’s selvbetjeningsløsning.
Data fra SOR, som er frit tilgængelige og kan downloades, vedligeholdes i to applikationer – SOR og SOR EDI-applikation.

FAKTA

Ekspeditionstid, SOR-sager

Henvendelser, som drejer sig om rettelser i eksisterende registreringer, behandles snarest muligt inden den ønskede dato. Andre henvendelser løses snarest muligt, men nogen opgaver kan være mere komplekse og kan derfor tage længere tid. Du kan forvente at modtage svar inden for 10 arbejdsdage.

Vi kan kontaktes telefonisk, hvis der er behov for det.

Relateret indhold