Sundhedsdatastyrelsen.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.  Læs mere om cookies

Ændringer og opdateringer i SOR

Vi laver løbende ændringer og opdateringer i SOR.

Kontakt

Spørgsmål om SOR

Fagligt ansvarlige:
Palle Gerry Petersen / Benthe Dahl.

Afdelingschef:
Karen Marie Lyng

Telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl. 10:00 – 11:30 og 13:00 – 14:30

E: SORpost@sundhedsdata.dk T: 3268 5341

Her på siden findes oplysninger om de seneste ændringer. Du kan også finde tidligere ændringer og opdateringer via nedenstående link.

Info

Seneste ændringer og opdateringer

Sor er opdateret

 

 

I forbindelse med etableringen af det risikobaserede tilsyn skal alle steder, hvor eller hvorfra, der udføres behandling, registreres i Styrelsen for Patientsikkerhed.

Fra 1. juli 2017 har behandlingssteder kunnet registrere sig i en midlertidig løsning. 

 

Behandlingsstedsregisteret er idriftsat onsdag 25.april og på samme tid er Sundhedsvæsenets organisationsregister (SOR) opdateret med en lang række private aktører.

Registreringer til Behandlingsstedsregisteret foretages her

 

Sammen med idriftsættelsen af Behandlingsstedsregisteret åbnes for adgangen til en selvbetjenings løsning kaldet SOR selvbetjeningsløsning – denne tilgås på Sundhedsdatastyrelsens SOR-hjemmesiden, hvor også yderlig information og vejledning vil kunne findes. 

Her kan du læse mere om selvbetjeningsløsningen, der som udgangspunkt skal anvendes af mindre private aktører.

 

Vi arbejder på en mere udførlig vejledning til vores hjemmeside, ligesom teksterne i selve portalen er under revision og opdateres snarest.

 

Under indlæsningen af data fra den midlertidige løsning til SOR er der generet en liste med Sundhedsaktører, der skal have data opdateret manuelt. Dette arbejde pågår, men tidshorisonten kan ikke på nuværende tidspunkt vurderes. Om muligt vil aktørerne få direkte besked om at deres data opdateres manuelt.

 

XML filen, der genereres en gang i døgnet, har på grund af opdateringen været væsentlig større end normalt mandag og tirsdag, denne er nu af normalt omfang igen. – fremadrettet vil den være af vanlig omfang.

Tidligere ændringer og opdateringer i SOR