Sundhedsdatastyrelsen.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.  Læs mere om cookies

Sessionsregisteret (SER)

Hver gang en person har været til session, registrerer Forsvaret en række personoplysninger om bl.a. alder, højde, vægt og eventuelle sygdomme. Alle disse oplysninger bliver samlet i Sessionsregisteret (SER), der dermed indeholder data med stor relevans for forskning inden for sundhedsområdet.

Kontakt

Sundhedsdokumentation T: 2230 7904

Når forsvaret indkalder til session hvert halve år, bliver der for hver enkelt person udfyldt et sessionskort med CPR-nummer og forskellige oplysninger om bl.a. alder, højde og vægt samt eventuelle sygdomme.

Med tanke på at samle alle sundhedsdata ét sted blev det i 2005 besluttet, at data fra Forsvarets Sessionsregister halvårligt skal overføres til Sundhedsdatastyrelsens Sessionsregister. Registrering af data til registeret bliver fortsat udført af Forsvaret.

Siden 2005 har Sundhedsdatastyrelsen været registeransvarlige for Sessionsregisteret. For at kunne gøre Forsvarets data fra sessionerne tilgængelige for forskere, modtager Sundhedsdatastyrelsen hvert halve år en kopi af data fra Forsvaret og opdaterer data i Sessionsregisteret.

Mere om Sessionsregisteret (SER)