Sundhedsdatastyrelsen.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.  Læs mere om cookies

FMK for sundhedsprofessionelle

Fælles Medicinkort (FMK) skal bruges af de sundhedsprofessionelle i praksissektoren, på sygehuse, i hjemmeplejen samt andre relevante steder, hvor borgerne behandles med medicin.

Fælles Medicinkort bliver anvendt af læger og andre sundhedsprofessionelle, der giver dig behandling. Det er også dem, der står for opdateringen af dit Fælles Medicinkort. Fælles Medicinkort gør samarbejdet lettere mellem dig og din behandler. Du opnår samtidig en bedre sikkerhed i forhold til fejlmedicinering, idet den sundhedsprofessionelle kan se, hvilken medicin du får og derved sikre, at du ikke får overflødig eller forkert medicin.

Fælles Medicinkort indeholder flere begreber i forhold til aktuel medicinering og recepter. Oplysning om og forklaring på begreber finder du i boksen med informationsmateriale til sundhedsprofessionelle længere nede på siden.

Adgang

Der er adgang til Fælles Medicinkort gennem lokale it-løsninger med integration af FMK hos henholdsvis praktiserende læger, sygehusene, hjemmeplejen osv. Adgangen kan ligeledes ske via fmk-online.dk

Log ind skal ske med medarbejdersignatur eller NemID til erhverv for sundhedsfaglige.

Informationsmateriale til sundhedsprofessionelle

Relateret indhold