Sundhedsdatastyrelsen.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.  Læs mere om cookies

Organisationen bag FMK

Fælles Medicinkort er et stort digitaliseringsprogram, der oprindeligt er støttet af Fonden for Velfærdsteknologi (tidligere ABT-fonden).

Kontakt

Support Hverdage kl. 9 -15 E: servicedesk@sundhedsdata.dk T: 3268 3900
Åse Grønborg Sørensen Klinisk koordinator E: aags@sundhedsdata.dk T: 3268 9102
Lars Seidelin Knutsson Program leder E: lskt@sundhedsdata.dk T: 3268 9190

Parterne bag udvikling og implementering af Fælles Medicinkort er: Sundheds- og Ældreministeriet, Sundhedsdatastyrelsen, Sundhedsstyrelsen, MedCom, Kommunernes  Landsforening (KL), Danske Regioner - herunder 5 regionale projektgrupper og Praktiserende Lægers Organisation (PLO).

Der indgår ligeledes forskellige leverandører af elektroniske patientjournaler, lægepraksissystemer og elektroniske omsorgsjournaler i programmets organisering.

FMK-programmet

Programmet for Fælles Medicinkort er organisatorisk placeret i Sundhedsdatastyrelsen, som har det overordnede ansvar for at sikre programmets gennemførsel i samarbejde med de involverede parter og bidragsydere.

Sundhedsdatastyrelsen koordinerer programmet og har kompetencer i forhold til tekniske og kliniske udfordringer i relation til udvikling og implementering af FMK.

Sundhedsdatastyrelsen er dataansvarlig og har adgang til data i de elektroniske systemer til brug for sikring af driften af systemet.

Sundhedsdatastyrelsen offentliggør løbende statistikker omkring brugen af FMK samt andre relevante statistikker.

Mere om organisationen bag FMK

Relaterede links